Misiunea noastră

Îmbunătățirea pachetelor complete de sisteme și soluții pentru tot ceea ce înseamnă pardoseală și impermeabilizări.

De ce sunt speciale?

Pardoselile speciale în rășini epoxidice sau, după caz, poliuretanice, pot fi utilizate în toate domeniile cu suprafețe care au probleme sau care, estetic, nu au gust sau, mai grav, dăunează clădirii în sine. O intervenție cu o pardoseală în rășină epoxidică / poliuretanică va schimba aspectul din orice unghi, oferind locației o altă față.

Sunt speciale deoarece au caracteristici pe care alte pardoseli nu le conferă, cum ar fi:

  • designul unui spațiu complet igienic, continuu în amploarea sa, deoarece nu are despărțitori sau tăieturi;
  • este personalizabil prin diverse metode tehnice;
  • fac parte din categoria pardoseli calde, deoarece întrețin și reproduc căldura invers decât gresia sau marmura.

Optând pentru o pardoseală în rășină te diferențiezi de sistemele clasice. Lucrările sunt garantate în timp și conferă cam tot ceea ce ți-ai dori în casa, magazinul, biroul, curtea sau depozitul tău. Sunt investiții care amortizează cheltuiala, un mic exemplu fiind curățenia și căldura.

Sunt speciale deoarece extrem de rezistente la acțiuni mecanice, la acizi și uleiuri și oferă siguranță, igienă și rezistență în timp.

O intervenție cu un sistem de pardoseală în rășină este indispensabilă pentru anumite afaceri: service-ul auto, fabrica, crama, depozitul, magazinul, clinica sau orice altă activitate unde este necesară igiena, design-ul și rezistența.

Experiența în domeniul pardoselilor ne permite cu ușurință să oferim clienților noștri un pachet complet de sisteme și soluții pentru tot ceea ce înseamnă pardoseală si impermeabilizări.

De ce să ne alegi pe noi?

Contactează-ne!

Contactează-ne!

Cere o ofertă sau află detalii!

+40730-424-453